Nieuws

Jaarverslag Portaal: Krachtig op koers, in uitdagende tijden

Het jaar 2023 gaat voor Portaal de boeken in als een jaar waarin we met een krachtige koers een flinke bijdrage hebben kunnen leveren aan het bestrijden van de wooncrisis. Een wooncrisis die overigens nog lang niet is opgelost, ondanks de forse stapp...
Portaal231

Flexwoningen Utrecht stap dichterbij!

Het plan voor de bouw van 450 flexwoningen voor Woonin en Portaal op de locatie 'Tussen de Rails' bij Lunetten-Koningsweg in Utrecht is voor besluitvorming naar de gemeenteraad verstuurd. De verwachting is dat de gemeenteraad er na de zomer een besluit over neemt.

Afbeelding2

Geen gegevens van Portaal gestolen bij datalek leverancier (update)

Op vrijdag 17 mei liet een van onze leveranciers ons weten dat zij slachtoffer zijn van een datalek. Dat betekent dat gegevens ergens terecht zijn gekomen waar zij niet horen. Het gaat om een leverancier die digitale berichten voor Portaal verstuurt. Ook de persoonsgegevens van onze huurders zijn misschien gelekt.

Portaal 08

Portaal pakt door: ketensamenwerking versnelt bouw

Vandaag is er niet één, maar zijn er twee samenwerkingsovereenkomsten getekend! Directeur Vastgoed van Portaal Marlies Krol en Hein Trebbe jr. - directeur bij ontwikkelende bouwer Trebbe – hebben de ontwikkelovereenkomst 26 sociale huurappartementen aan de Kuyperstaat in Maarssen en de realisatieovereenkomst van nieuwbouw Schuytgraaf in Arnhem ondertekend.

Ketensamenwerking Arnhem Utrecht (2)

Laatste sleutels voor bewoners Paso Doble; welkom thuis in NDW21

Afgelopen week heeft Portaal de eerste 24 van de 85 sleutels overhandigd aan de nieuwe bewoners van Paso Doble in NDW21. De resterende bewoners ontvangen hun sleutel eind mei. Op 4 juni komt de laatste groep van 24 bewoners; vergunninghouders voor wie de gemeente huisvesting heeft gevonden op NDW21.

3 (1)

Fietsen als sleutel tot meedoen in de samenleving

Bij Portaal doen we meer dan huizen bouwen; we bouwen aan gemeenschappen. In onze samenwerking met Huis van Compassie Nijmegen zien we hoe een eenvoudige fiets levens kan veranderen. "Elke fiets die we samen opknappen en doorgeven, is een verhaal van hoop en verbinding. Zo is een fiets voor kinderen belangrijk om aan onderwijs te kunnen deelnemen. Een basisbehoefte om zich te ontwikkelen en ontplooien en zo deel te nemen in de maatschappij." Afgelopen week was de opening van het nieuwe Fietscentrum van Huis van Compassie in Nijmegen.

198A60b1 4810 4149 B37b 8Ff4afccc364