Garageboxen/parkeerplaatsen

Is het in uw buurt lastig parkeren? Soms verhuren wij ook parkeerplaatsen of garageboxen.

Veel gevraagd over Garageboxen/parkeerplaatsen

Ik huur een garage. Wat is mijn opzegtermijn?

Algemeen

U kunt op elk gewenst moment de huur opzeggen. Ook mag de laatste dag niet in het weekend of op een feestdag zijn. De opzegtermijn voor de huur van een garage is één maand. Dus als u per 10 augustus wilt opzeggen, maar 10 augustus valt dit jaar op een zaterdag, dan kunt u pas per 12 augustus (maandag) opzeggen. Dat betekent dat uw opzegging uiterlijk op 12 juli bij ons binnen moet zijn.

U kunt uw huur van een garage eenvoudig en snel opzeggen via MijnPortaal. Als u bent ingelogd, vindt u op uw persoonlijke startpagina onder 'direct regelen' een knop om uw huur op te zeggen.

Ik huur een garage/parkeerplaats. Hoe zeg ik de huur op?

Algemeen

U kunt de huur van uw garage of parkeerplaats eenvoudig en snel opzeggen via MijnPortaal. Als u bent ingelogd, vindt u op uw persoonlijke startpagina onder 'direct regelen' een knop om uw huur op te zeggen. Op elk gewenst moment kunt u de huur opzeggen. Ook mag de laatste dag niet in het weekend of op een feestdag zijn. De opzegtermijn voor de huur van een garage of parkeerplaats is één maand.

De afstandsbediening van de parkeergarage werkt niet. Wat nu?

Algemeen

Werkt uw handzender van de parkeergarage niet meer? Controleer dan eerst de batterij. Vervangen van de batterij kunt u zelf doen. Helpt dit niet, dan kunt u de handzender laten vervangen.

Wilt u een handzender aanvragen? En woont u in een gebouw dat wordt beheerd door een VvE? Neemt u dan eerst contact op met onze afdeling Bewonerscontact, voordat u de handzender bestelt.

Woont u niet in een VvE-gebouw, dan kunt u de handzender aanvragen via dit bestelformulier.