Talent ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij de kans krijgt het beste uit jezelf te halen. Dit komt op verschillende manier tot uiting. We hebben oog voor talent, we investeren in onze medewerkers en bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontwikkel jezelf

Werken bij ons betekent ook: met plezier werken aan je eigen ontwikkeling. Vanaf dag één investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling en we verwachten van jou dat je moeite doet om te blijven groeien. 

Voor jonge talenten die een baan in onze sector overwegen, hebben we het traineeprogramma Talent in huis. Dé kans om mee te werken aan kansrijke buurten waar mensen zich thuis voelen. En de kans om jezelf in sneltreinvaart ontwikkelen!

Onbeperkt talent

Onder de noemer Onbeperkt Talent creëren wij kansen voor iedereen. Wij hebben de ambitie om structureel leer- en werkplaatsen aan mensen te bieden die niet zo gemakkelijk aan de slag komen. Wajongeren, langdurig werklozen, ouderen of mensen met een beperking bijvoorbeeld. Voor ons telt het talent van mensen, niet de beperking of achtergrond.

 

 

Wij zijn partner van De Normaalste Zaak. Dit is een netwerk van bedrijven die zich inzet voor werkgelegenheid voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Op hun website lees je meer over ons partnerschap. 

Blijven leren = inzetbaar blijven

Onze branche is constant in beweging. De veranderende wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij als organisatie nooit stilstaan. We blijven groeien, leren en veranderen.

Wij investeren graag in jou ontwikkeling en dit verwachten we ook van jou. Je bouwt een individueel loopbaanontwikkelingsbudget op. Dit kun je gebruiken om jezelf te ontplooien. Een goede manier om plezier en uitdaging in je werk te hebben en te houden. Zelf werk je aan je inzetbaarheid door:

  • je 100% in te zetten
  • te leren van feedback op je prestaties
  • samen te werken
  • in projecten deel te nemen
  • opleidingen te volgen
  • misschien regelmatig van functie te veranderen