Ga als vakman of vakvrouw aan de slag

Onze vakmensen houden onze ruim 52.000 woningen in topconditie. Zij voeren onderhoud, reparaties en renovaties uit. Zo wonen onze huurders in prettige en veilige woningen.

Bekijk de vacatures  

We kunnen tegelzetters, timmermannen, loodgieters en elektriciens heel goed gebruiken. In alle regio’s waar we woningen verhuren: Utrecht, Arnhem/Nijmegen, Amersfoort en Leiden. Bekijk hieronder de openstaande vacatures of ga hier naar het totale overzicht.

Wat we van je vragen

Twee rechterhanden! Verder is het fijn als je een rijbewijs hebt en minimaal 32 uur wil werken.

Wat ga je doen als vakmens?

Iedere ochtend stap je in je Portaal-bus en ga je langs bij onze huurders. Je voert werkzaamheden uit aan woningen en complexen. Bij de ene huurder repareer je een klemmende deur. Een uur later assisteer je je collega’s. Zij plaatsen een nieuwe keuken in een leegstaande woning die daarmee weer klaar is voor een nieuwe huurder.

Je komt bij huurders thuis en bent zo de oren en ogen van Portaal in de wijk. Onze vakmensen doen technisch werk in een sociale omgeving.

Wat wij je bieden

  • Eigen bus
  • Goed gereedschap
  • Afwisselend werk
  • Werk dichtbij huis
  • Veel zelfstandigheid
  • Fijne werktijden, 36-urige werkweek

We vinden tevreden huurders en goed uitgevoerde reparaties belangrijk. Dat merk je aan de manier waarop wij plannen. We geven je voldoende tijd om je werk goed te doen. Je wordt beoordeeld op de kwaliteit van je werk, niet op de hoeveelheid klussen op een dag.

Meer weten?

Bel of app met Patrick van Vliet, onze HR-medewerker voor de vakmensen: 06-23570708.