Jaap Tijssen

Jaap Tijssen

Management controller

Ik hou mijn doorgroeimogelijkheden open

Wat deze functie boeiend maakt? Voor mij vooral de interactie met andere afdelingen. Als management controller werk ik onder meer samen met mensen van treasury, finance en IT. De cultuur is open, zeker hier in het Huis van Portaal waar je elkaar door de open ruimtes vaak tegenkomt. Samenwerken en interactie worden daardoor zeker gestimuleerd.

Meer perspectief

In de relatief korte tijd dat ik nu bij Portaal werk, ben ik doorgestroomd naar management control. Ik kwam binnen als tijdelijke kracht bij financial control, via een oud-collega die bij Portaal was gaan werken en die heel enthousiast was. Ik had het meteen naar mijn zin. Vrij snel kwam de vacature voor management controller voorbij. Die functie is iets breder en het bood mij meer perspectief. Mooi dus dat ik kon switchen.

Blijven ontwikkelen

In mijn huidige functie kan ik mijn ei goed kwijt. Ik ben redelijk vrij in hoe ik mijn werk uitvoer, krijg veel eigen verantwoordelijkheid. Maar ik ben nog niet aan mijn taks hoor, qua loopbaan. Op termijn verwacht ik binnen Portaal nog wel stappen te kunnen zetten. Een strak uitgestippeld carrière-pad heb ik niet, maar ik zorg dat ik bijblijf in mijn vakgebied en dat ik mezelf met trainingen en cursussen blijf ontwikkelen. Zo blijf ik goed inzetbaar en hou ik mijn doorgroeimogelijkheden open. Portaal stimuleert dat ook, met een individueel loopbaanontwikkelingsbudget en met het development centre, waar je competenties kunt oefenen.