Navigatie

Kijkdag nieuwe bewoners Tango

Tango is een gemengd wooncomplex dat begin 2023 opgeleverd wordt. Gisteren was de kijkdag voor de nieuwe bewoners. Mensen die hier gaan wonen, kiezen daar bewust voor. Er wordt namelijk wel wat van je verwacht.

In dit gemengd wooncomplex wonen straks huurders samen met mensen afkomstig uit de maatschappelijke opvang. Deze bewoners hebben nog een steuntje in de rug nodig om weer zelfstandig te gaan wonen. 

Wonen in Tango betekent samen leven en naar elkaar omkijken. De nieuwe bewoners vinden het leuk om betrokken te zijn bij hun buren en steken graag de handen uit de mouwen. Buren helpen elkaar bijvoorbeeld met klussen, gaan samen koken, of een filmpje kijken. Zo zorgen ze er met elkaar voor dat iedereen zich thuis voelt.

Zowel Portaal als Mitros hebben hier woningen. We vinden het belangrijk dat iedereen een fijne betaalbare woonplek heeft. Ook mensen die het soms nog een uitdaging vinden om zelfstandig te wonen. Portaal en Mitros werken samen met organisaties om meer mensen uit de maatschappelijke opvang te kunnen huisvesten. Voor Tango werken we samen met De Tussenvoorziening.